اپراتور دوم به ۶۲۰۰ ترابایت مصرف اینترنت روزانه رسید

اپراتور دوم به ۶۲۰۰ ترابایت مصرف اینترنت روزانه رسید فیكس سرور: نشست خبری سیزدهمین سالروز راه اندازی شبكه تلفن همراه اپراتور دوم تلفن همراه اجرا شد.


به گزارش فیكس سرور به نقل از ایسنا، نشست خبری سیزدهمین سالروز راه اندازی شبكه تلفن همراه ایرانسل در كشور، با حضور مدیرعامل ایرانسل و اصحاب رسانه انجام شد.
یژن عباسی آرند - مدیرعامل اپراتور دوم، با اشاره به ورود ایرانسل بعنوان اپراتور به عرصه ارتباطات كشور بیان كرد: روزی كه ایرانسل وارد عرصه شد، تلفن همراه یك كالای لوكس بود و بعد از آن بود كه به یك كالای مصرفی تبدیل شد، شكل گیری ایرانسل به خاطر یك تجربه مشترك با سرمایه گذاری خارجی موفق موجب رفع انحصار، انتقال دانش فنی حوزه اپراتوری و كسب تجارب مفید برای توسعه سریع تر تكنولوژی و فناوری شده است.
وی با اشاره به مشتركان این اپراتور بیان كرد: چشم اندازی كه پیش روی این اپراتور ترسیم كرده ایم، ارائه دنیایی از خدمات دیجیتالی جدید به مشتریان است. ایرانسل با ۵۰ میلیون مشترك هم اكنون سهم ۴۳ درصدی در بازار موبایل دارد. ما برمبنای سیاست وزارت ارتباطات سعی كردیم تا روستاهای تحت پوشش ایرانسل را نسبت به سال قبل افزایش دهیم و در طول یك سال گذشته، ۱۲۸۷ روستا به شبكه ۲G، ۱۹۷۵ روستا به شبكه ۳G و ۱۰۰۷ روستا به شبكه ۴G متصل شده اند.

مدیرعامل اپراتور ایرانسل با اشاره به پروژه رومینگ ملی بیان كرد: رومینگ ملی برای دسترسی به خدمات ارتباطی در روستاها و مناطقی شكل گرفت كه پوشش شبكه وجود نداشت و ایرانسل به منظور سهولت در دسترسی به خدمات ارتباطی مشتركان خود در سفرهای داخلی و خارجی مبادرت به ارائه خدمات رومینگ به سایر اپراتورها و ستاندن خدمات كرده است. هم اكنون مجموع مشتركان نسل چهار روستایی به ۷.۷ میلیون نفر رسیده است.
عباسی آرند با اشاره به خدمات اپراتور ایرانسل برای زوار اربعین بیان كرد: طی این مدت، یك میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از سرویس رومینگ ایرانسل استفاده كردند كه رشد ۸۷ درصدی را نسبت به سال قبل نشان می دهد، مصرف دیتا نیز ۳۶ ترابایت بوده و هفت میلیون دقیقه مكالمه و هفت میلیون پیامك در این مدت انجام شده است.
وی با بیان این كه هم اكنون ایرانسل به ۶۲۰۰ ترابایت مصرف اینترنت روزانه رسیده است، اضافه كرد: متوسط سرعت دانلود شبكه ۴G هم اكنون ۳۵ مگابیت برثانیه است و ایرانسل برای رفتن به تبدیل شدن به اپراتور دیجیتال، برای خدمات فروش و خدمات بعد از فروش خود شبكه جامع دیجیتالی به وجود آورده كه حالا به شكل پایلوت كار می كند.
مدیرعامل اپراتور ایرانسل با اشاره به اینكه شهر هوشمند از اهدافی است كه در كشور دنبال می شود، افزود: ایرانسل از ظرفیت های زیرساختی خود برای شهر هوشمند و اینترنت اشیاء در ۲۰ مركز استان بهره برده است. انقعاد تفاهم نامه همكاری برای نصب هزار كنتور هوشمند گاز مبتنی بر اینترنت اشیاء در شهر همدان، ارائه پوشش شبكه اینترنت اشیاء در جنگل گلستان به منظور مشاركت و پشتیبانی از پروژه ملی تشخیص حریق و حوادث طبیعی در جنگل ها، انعقاد قرارداد پیاده سازی ۵۰۰ حسگر پاركینگ حاشیه ای هوشمند مبتنی بر شبكه اینترنت اشیاء در شهر مشهد، تست موفقیت آمیز سرویس روشنایی هوشمند معابر مبتنی بر شبكه اینترنت اشیاء با رویكرد كاهش هزینه های نگهداری از دیگر اقدامات مربوط به شهر هوشمند است.
عباسی آرند با اشاره به درآمدهای دولت از اپراتور ایرانسل اظهار نمود: طی ۱۳ سال قبل و تا اختتام شهریورماه سال جاری، ۳۲۱ هزار میلیارد ریال پرداخت مستقیم و مجموع۴۲۰ هزار میلیارد ریال درآمدهای مستقیم و غیر مستقیم از ایرانسل به دولت پرداخت شده است. همین طور ۲۳۳۷ شغل مستقیم در تهران و شهرستان ها، ۵۷ هزار شغل غیرمستقیم در زنجیره ارزش صنعت ارتباطات فناوری اطلاعات، ۳۰۰۰ شغل برای افراد ایرانی و غیر ایرانی و ۱.۵ میلیون شغل غیرمستقیم بوسیله سرمایه گذاری توسط ایرانسل به وجود آمده است.
بعد از ارائه آمار توسط مدیرعامل ایرانسل، نشست پرسش و پاسخی اجرا شد. در این جلسه، مدیرعامل اپراتور ایرانسل درباره سوالی در خصوص نقش این اپراتور در خدمات ارزش افزوده بیان كرد: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و سازمان تنظیم مقررات ارتباطات ابلاغیه ای برای شركت ها فرستاد كه اطلاع رسانی های لازم به كسانی كه عضو این سرویس ها هستند صورت بگیرد. البته رویكرد وزارتخانه این نیست كه شركت هایی كه سرویس فاخر ارائه می دهند، متضرر شوند، بلكه بیشتر هدفشان فعالیت های مخرب است.
عباسی آرند با اشاره به توسعه نسل پنجم اینترنت موبایل بیان كرد: توسعه نسل پنج هم اكنون در معدود كشورهایی فعال شده و لازمه توسعه آن دركشور زیرساخت هایی است كه باید در كشور وجود داشته باشد و قدم دیگر، دسترسی به تجهیزات شبكه است. البته با عنایت به تحریم ها، وندورهایی كه با ما كار می كنند، یك سری محدودیت ها دارند كه امیدواریم برطرف شود. همین طور برای این كه متخصصان ما بیش تر با این فناوری آشنا گردند، دوره های آموزشی با بعضی دانشگاه ها برگزار كردیم.
وی با اشاره به مشكلات مربوط به شركت های ارائه دهنده اینترنت ثابت بیان كرد: رویكرد اپراتورهای موبایل به سمت FMC یا Fixed-mobile convergence شدن است و ما می خواهیم هم در حوزه ثابت و هم موبایل خدماتی را ارائه دهیم. البته ما هم معتقدیم كه اینترنت موبایل در ایران ارزان است. بعد از هند، ما ارزان ترین تعرفه دیتا را داریم، اما از طرفی جامعه ما هم پذیرش افزایش قیمت را ندارد. در این شرایط شاید آینده ای را برای اینترنت ثابت متصور نباشیم، اما تركیب ارتباطات ثابت و سیار می تواند گزینه خوبی باشد.
مدیرعامل اپراتور ایرانسل همین طور با اشاره به اینكه كمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، كف و سقف تعرفه اینترنت را تعیین می كند، اضافه كرد: بازار ما كاملا رقابتی است. هرچند ما خودمان جزو كسانی هستیم كه معتقدیم قیمت دیتای موبایل باید بالاتر برود؛ برای اینكه بااینكه هزینه اپراتورها كه عموما ارزی است در چند سال اخیر و خصوصا با افزایش نرخ ارز افزایش یافته، اما درآمدهایمان كه عموما ریالی است، افزایش نیافته است.




منبع:

1398/07/30
10:30:42
5.0 / 5
4249
تگهای خبر: آموزش , اپراتور , ارتباطات , اینترنت
این پست فیکس سرور را پسندیدید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان فیکس سرور در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۱
تعمیر سرور فیکس سرور

fixserver.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فیكس سرور محفوظ است

فیكس سرور

سرور و هاست و دامین