تشخیص تومورهای سرطانی با كمك یك كاوشگر كوچك

تشخیص تومورهای سرطانی با كمك یك كاوشگر كوچك به گزارش فیکس سرور پژوهشگران انگلیسی، کاوشگر کوچکی ابداع نموده اند که می تواند به پزشکان در تشخیص تومورهای سرطانی کمک نماید.


به گزارش فیکس سرور به نقل از ایسنا و به نقل از نیواطلس، پژوهشگران "دانشگاه ناتینگهام" (University of Nottingham) انگلستان، اولین نمونه از یک سنسور مخصوص تصویربرداری را ابداع نموده اند که در بدن انسان به کار گرفته می شود تا نقشه های سه بعدی از ساختارهای سلولی عرضه نماید. این سنسور، لیزر و امواج صوتی را در یک فیبر نوری به ضخامت موی انسان ادغام می کند و میتوان از آن به همراه آندوسکوپ های استاندارد بهره برد تا ناهنجاری ها در سلول های مبتلا به سرطان نشان داده شوند.
این سنسور که اولین کاوشگر مبتنی بر فیبر نوری به حساب می آید، یک چاره بالینی برای بعضی از کاستی هایی است که در تصویربرداری سلولی وجود دارند. این کار هم اکنون نیازمند ابزارهای علمی پیچیده در آزمایشگاه های پژوهشی است و اغلب برچسب های فلورسنت را شامل می شود که با مواد شیمیایی ساخته شده اند و در دوزهای بالا می توانند خطری برای سلول های انسانی به شمار بروند.
دکتر "سالواتور لا کاورا" (Salvatore La Cavera)، از پژوهشگران این پروژه اظهار داشت: روش هایی که میزان سفتی تومور را اندازه گیری می کنند، با میکروسکوپ های آزمایشگاهی محقق شده اند اما این ابزارهای قدرتمند، سنگین و دست و پاگیر هستند و به سادگی با شرایط بیمار سازگار نمی شوند. این تکنولوژی جدید می تواند چنین مشکلاتی را پشت سر بگذارد.
این گروه پژوهشی، ابزار جدید خویش را به روشی تشبیه می کنند که پزشکان به کمک آن می توانند ناهنجاری ها و سفتی های زیر پوست را احساس کنند که می تواند نشان دهنده سرطان باشد. این فناوری می تواند یک نقشه سه بعدی تولید نماید که سفتی و خصوصیت های مکانی ساختارهای مورد نظر را در مقیاس نانو با جزئیات مشابه تصاویر میکروسکوپی و حتی بیشتر از آن می دهد.
به قول پژوهشگران، این سنسور را میتوان در یک فیبر نوری مورد استفاده در آندوسکوپ های معمولی قرار داد. آندوسکوپ ها، از لوله های باریکی مجهز به لامپ و دوربین تشکیل شده اند که میتوان آنها را برای جستجوی نشانه های بیماری در بدن قرار داد. پژوهشگران امیدوارند که ترکیب آندوسکوپ ها با کاوشگر جدید آنها، به عرضه امکانات جدیدی در حوزه تشخیص بالینی کمک نماید.
این گروه پژوهشی، حالا در حال بررسی ظرفیت فناوری خود در تصویربرداری از بافت و سلول هستند.
این پژوهش، در مجله "Light: Science & Applications" به چاپ رسیده است.



1400/02/13
19:15:17
0.0 / 5
1056
تگهای خبر: پژوهش , تكنولوژی , دانش , دانشگاه
این پست فیکس سرور را پسندیدید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان فیکس سرور در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵
تعمیر سرور فیکس سرور

fixserver.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فیكس سرور محفوظ است

فیكس سرور

سرور و هاست و دامین