سپری کردن اوقات فراغت به روش فضانوردان

سپری کردن اوقات فراغت به روش فضانوردان به گزارش فیکس سرور ناسا به تازگی در حساب کاربری خود در اینستاگرام تصویری از ˮمگان مک آرتورˮ منتشر نمود و نوشت: حالت آرامش فضانوردان فعال شد.


به گزارش فیکس سرور به نقل از ایسنا، فضانوردان ایستگاه فضایی بین المللی، روزانه به انجام فعالیت و آزمایش های مختلفی می پردازند که نتایج این آزمایش ها می تواند به صورت قابل توجهی درک دانشمندان در زمینه های مختلف را افزایش دهد. اما آنها هم همانند دیگر انسان‎ها به زمانی برای استراحت و تفریح و آرامش نیاز دارند.
در تصویر انتشار یافته توسط ناسا، مگان مک آرتور درحال استراحت و خواندن یک کتاب در اتاقک دیداری کوپولا ایستگاه فضایی بین المللی است. جالب است بدانید فضانوردان ایستگاه فضایی بین المللی در برنامه روزانه خود زمانی برای استراحت کردن دارند تا بتوانند آرامش را تجربه کنند و در عین حال از استرسی که در محیط ریزگرانش که در آن زندگی می‎کنند، بکاهند.
فضانوردانی که مدت طولانی را در فضا می گذرانند با عوامل استرس زایی مانند انزوا، محصور شدگی، نداشتن حریم خصوصی، تغییر چرخه های تاریک روشنی، یکنواختی و جدایی از خانواده روبرو می شوند.
بررسی ها نشان داده است که فضانوردان در فضا به خاطر دریافت اشعه اضافه و شناور بودن در بی وزنی، از استرس اکسیداتیو بیشتری رنج می برند که بنابراین محققان ایتالیایی چندی قبل تحقیقی را انجام دادند و اعلام نمودند که نانوذرات سرامیکی می توانند کارکرد ویتامین ها را در بدن فضانوردان داشته باشند و از آنها محافظت کنند. بهترین راه برای حفظ تعادل بدن و جلوگیری از استرس اکسیداتیو، داشتن یک رژیم غذایی سالم و مصرف ویتامین کافی است اما نانوذرات هم نتایج امیدوارکننده ای در حفظ تعادل سلول ها داشته اند.
افرادی که مدت زمان طولانی در فضا اقامت دارند، با خطر مبتلا شدن به اختلالات قلبی-عروقی و اختلالات خواب و دیگر مشکلات سلامتی مواجهند..
نتایج یافته ها این نگرانی را تقویت می کند که فضانوردان امکان دارد با چالش های سلامتی قابل توجهی در فضا، در صورت اقامت طولانی مدت، بخصوص برای سفر به ماه و مریخ روبرو شوند.
چندی قبل محققان اعلام نموده بودند که سطح تابش اشعه ها روی سطح کره ماه به طرز نگران کننده ای بالا است و ۲۰۰ برابر بیشتر از زمین است.
تحقیقات جدید نشان داده است که فضانوردان مأموریت "آرتمیس" که از جانب ناسا برای بازگشت به سطح کره ماه در سال ۲۰۲۴ برنامه ریزی شده باید تابش ۲۰۰ برابر بیشتر از آنچه در زمین یافت می شود را تحمل کنند. این اندازه گیری ها در ژانویه ۲۰۱۹ توسط مأموریت فضاپیمای رباتیک "چانگ ای ۴"(Chang'e ۴) متعلق به چین انجام شد. چینی ها فاش کردند که کاوشگران ماه به صورت متوسط ​​روزانه با دوز تابش معادل ۱۳۶۹ میکروسیورت در روز مواجه می شوند.
محققان هم اعلام نمودند که این مقدار حدود ۲.۶ برابر بیشتر از قرار گرفتن روزانه در معرض تابش کیهانی در ایستگاه فضایی بین المللی است، البته در فواصل کوتاه میتوان آنرا ایمن دانست.




منبع:

1400/06/17
12:07:58
0.0 / 5
467
تگهای خبر: اینستاگرام , دانش , كاربر , محقق
این پست فیکس سرور را پسندیدید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان فیکس سرور در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
تعمیر سرور فیکس سرور

fixserver.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فیكس سرور محفوظ است

فیكس سرور

سرور و هاست و دامین