نكاتی برای این كه در دنیای دیجیتال ایمن باشید

نكاتی برای این كه در دنیای دیجیتال ایمن باشید فیكس سرور: مشاغل در همه ابعاد روزانه قربانی حملات سایبری می شوند؛ بدافزارها و حملات فیشینگ می توانند به شركت ها بطور متوسط 2.4 میلیون دلار یا بیش تر خسارت وارد كنند و این سؤال وجود دارد كه اهداف اصلی این حملات چه كسانی هستند؟


به گزارش فیكس سرور به نقل از ایسنا، بدافزارها، باج افزارها و حملات DDOS همچون تهدیدهای امنیتی هستند كه در سال های اخیر كاربران فضای مجازی را در معرض خطر حملات سایبری قرار داده اند و سبب لو رفتن اطلاعات شخصی و محرمانه آنها شده اند.
هك و نفوذ به اطلاعات كاربرانی كه در وب سایت های مختلف همچون فروشگاه های آنلاین و اینترنتی به خرید و پرداخت های الكترونیك اقدام نموده اند، بدون شك می تواند تبدیل به تراژدی بزرگی برای مشتریان، شركت های مربوطه و همین طور بانك ها و تمامی نهادهای مالی و اعتباری شود چونكه لو رفتن اطلاعات شخصی، هویتی و مالی كاربران در محیط اینترنت به هكرها و مجرمان سایبری این امكان را می دهد تا مبالغ هنگفتی را از حساب های بانكی و كارت های اعتباری آنها به سرقت ببرند و برای اهداف خود از آنها سوءاستفاده كنند.
همانطور كه خیلی از تحلیل گران و كارشناسان فعال در حوزه امنیت سایبری و فناوری برآورد كرده بودند، میزان حملات سایبری و نفوذ به اطلاعات شخصی كاربران به میزان چشمگیری افزایش پیدا خواهدنمود و دردسرهای مختلفی را برای كاربران به وجود خواهد آورد.
از طرفی اطلاعات منتشرشده در وب سایت پلیس فتا، از آن حكایت می كند كه ۶۷ درصد از حملات بسیار هدفمند مقابل كارمندان سطح پایین مانند نمایندگان خدمات مشتری است. همین طور مشاغل موجود در مدیریت و مدیریت عالی، ۲۷ درصد از هدفمندترین كاركنان یك سازمان را می سازند. ۲۰ درصد از كارمندان در روابط عمومی، بازاریابی و موقعیت های منابع انسانی نیز توسط كلاهبرداری های مخرب و فیشینگ مورد حمله قرار می گیرند.
راه هایی برای جلوگیری از حملات سایبری
اما نكاتی پیش گیرانه برای كمك به هوشیاری و ایمن نگه داشتن كاربران در هنگام حركت در دنیای دیجیتال وجود دارد. همچون این كه به دنبال ترفندهای سایبری باشید. به پیوست ها، تبلیغات و هشدارهای پاپ آپ توجه جدی كرده اطمینان حاصل كنید كه فقط به آنچه اعتماد دارید باز می شود. سفارش می شود با دانستن این كه چه چیزی را جست وجو كنید، به كاربران آموزش دهید تا هرگونه ایمیل و وب سایت مخرب را مشاهده كنند.
به اعتقاد كارشناسان، نكته مهم دیگر این است كه از پیوندها و پیوست های ناخواسته خودداری كنید. شما باید فرستنده ایمیلی كه به شما ارسال می شود را بشناسید و به منبعی كه از آنجا تهیه می شود، اعتماد كنید. اگر مطمئن نیستید، محتاط باشید و اهتمام كنید از باز كردن ایمیل از یك منبع و فرستنده ناشناس بطور كلی جلوگیری كنید.
اما اگر یك ایمیل ناخواسته را باز كردید، هیچ گاه روی پیوندها كلیك نكنید و اسناد Word راكه در ایمیل پیوست شده اند، باز نكنید. این فایل ها می توانند شما را به یك وب سایت مخرب سوق دهند یا ابزار شما را با ویروس آلوده كنند. بااینكه بیشتر شركت ها از خاصیت های اسكن بدافزار استفاده می نمایند، شما نباید تنها به آن اكتفا كنید. همین طور با فعال كردن HTML، گاهی اوقات اسكریپت های بدافزار بطور خودكار در یك ایمیل اجرا می شود، بنا بر این امكان دارد بخواهید غیرفعال كردن آنرا در نظر بگیرید تا بتوانید خطر حمله را كاهش دهید.
لازم است از آلوده شدن كل سیستم به ویروس ها جلوگیری كنید. هارد دیسك های USB و خارجی می توانند بدافزارها را حفظ و در محیط كار روی كامپیوتر های دیگر پخش و كل سیستم را آلوده كنند. اگر می خواهید هوشیار باشید، سفارش می شود هر بار كه یك پورتال خارجی را به یك كامپیوتر وصل می كنید، سایر دستگاه های خارجی را با نرم افزار ضدویروس اسكن كنید.
بااینكه امكان دارد این مساله واضح به نظر برسد، اما احیانا به روزرسانی مرتب رمزهای خودرا فراموش كرده یا از ترس فراموش كردن آنها علاقه ای به انجام این كار ندارید. در حقیقت، طبق گفته ۷۰ درصد كاربران اینترنت تقریباً برای تمام سرویس های وب مورد استفاده از یك رمز عبور استفاده می نمایند. برای اهداف امنیتی، خوب است كه رمزهای عبور خودرا هر ۹۰ روز یكبار تغییر دهید.




منبع:

1398/07/23
15:22:43
5.0 / 5
5039
تگهای خبر: آموزش , آنلاین , اینترنت , باج افزار
این پست فیکس سرور را پسندیدید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان فیکس سرور در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۵
تعمیر سرور فیکس سرور

fixserver.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فیكس سرور محفوظ است

فیكس سرور

سرور و هاست و دامین