آینده موهوم تبلت های تاشو در نمایشگاه CES 2020 روشن شد

آینده موهوم تبلت های تاشو در نمایشگاه CES 2020 روشن شد فیكس سرور: نمایشگاه فناوری CES كه هر ساله در ابتدای سال میلادی تفاوت های هر سال با سال قبل را به رخ جهانیان می كشد، امسال نیز مملو از غافلگیری ها و نوآوری های ممتاز خصوصاً در زمینه دستگاه های تاشو بود كه چشم همگان را به خود خیره كرد.


به گزارش فیكس سرور به نقل از ایسنا و به نقل از انگجت، خبرنگار اعزامی انگجت به نمایشگاه CES ۲۰۲۰ می گوید من با شركت های سازنده لپ تاپ صحبت می كردم تا اخبار آنها را برای این كنفرانس بررسی كنم. از "لنوو" و "دل" گرفته تا "اینتل"، همه این شركت ها دستگاه هایی با نمایشگر تاشو را به این نمایشگاه آورده بودند كه بزرگتر از نمایشگر گوشی تاشوی "گلكسی فولد" با ۷.۳ اینچ اندازه بودند و واضح است كه یك نمایشگر تاشوی بزرگتر حس بهتری می دهد. بدین سبب در CES امسال شاهد این بودیم كه این صنعت آغاز به كار بر روی توسعه گسترده این كامپیوتر های تاشوی قابل حمل كرده است.
حالا مزایای فناوری نمایشگر تاشو كاملاً آشكار شده است. اگر اجزای آن بدون شكستن خم شوند، می توان اندازه یك دستگاه را نصف یا حتی كوچكتر كرد.
سال قبل نخستین گوشی تاشوی واقعی را در CES ۲۰۱۹ ساخته شركت "Royole" دیدیم و در طول بقیه سال، شركت های سامسونگ، هواوی، TCL و موتورولا همه از آن پیروی كردند و نسخه های خاص خود خودرا رونمایی كردند.
در نمایشگاه CES امسال، شركت های دل، TCL و اینتل مفاهیم و نمونه های اولیه تبلت های تاشوی خودرا نشان دادند، در صورتیكه شركت لنوو اولین تبلت تاشوی آماده تجاری سازی شده خودرا موسوم به "ThinkPad X۱ Fold" به همراه مشخصات كامل، قیمت و لوازم جانبی معرفی نمود.
به استثنای دستگاه اندرویدی TCL، این تبلت های تاشو با سیستم عامل "ویندوز ۱۰" و نرم افزار نسخه نمایشی به وجود آمده برای پشتیبانی از "ویندوز ۱۰ ایكس" جدید ساخته شده برای كامپیوتر ها و تبلت های دو نمایشگری توسط مایكروسافت كار می كردند.


تبلت لنوو اولین بار در ماه اكتبر عرضه شد، اما چیز زیادی راجع به آن نمی دانستیم. "ThinkPad X۱" نخستین تبلت تاشوی در دسترس تجاری جهان است.
یكی از بزرگترین چالش ها در رواج این دستگاه ها، ایجاد نرم افزارهایی برای عملكرد روان و توانایی انجام چند وظیفه همزمان است. بدین سبب شركت ها باید تصور كنند كه كاربران در چنین دستگاه هایی چه چیزی می خواهند.
بعنوان مثال هنگامی كه تبلت تاشو را باز می كنید، باید برنامه ای كه باز می كنید تمام نمایشگر را پر كند و همین طور وقتی تبلت را نصف می كنید، برنامه نیز بدون اختلال در چارچوب اندازه جدید قرار بگیرد. همین طور وقتی دو برنامه را همزمان باز می كنید، این دو برنامه باید بتوانند بطور خودكار در جای خود قرار بگیرند و هركدام نیمی از فضای نمایشگر را به خود اختصاص دهند. اینها مشكلاتی هستند كه "ویندوز ۱۰ ایكس" باید آنها را حل كند، اما شركت هایی مانند لنوو و دل نمی خواهند فقط به مایكروسافت تكیه كنند و به فكر آنچه كاربران می خواهند هستند و آغاز به توسعه الگوهای مدنظر خود كرده اند و نسخه آزمایشی رابط كاربری دل و لنوو امكان تقسیم برنامه ها و جاگیری مناسب باتوجه به اندازه نمایشگر را فراهم نموده اند.
خاصیت مشترك دیگر نوعی صفحه كلید مجازی است كه با تا شدن تبلت و به حالت لپ تاپ در آمدن آن، قسمت پایینی صفحه نمایش تبدیل به كیبورد می شود.
بعنوان مثال لنوو یك ابزار تعویض حالت به وجود آورده است كه به كاربر امكان می دهد به سرعت برنامه ها را باز كند، صفحه را به دو قسمت تقسیم كند یا یك صفحه كلید را روی صفحه نمایش باز كند.
اینتل نیز نسخه نمایشی مشابهی را در دستگاه مفهومی "Horseshoe Bend" به نمایش گذاشت، اما تایپ كردن روی صفحه نمایش ۱۷ اینچی آن آسان تر بود.
این یكی از مزایای استفاده از تبلت و كامپیوتر های شخصی تاشو نسبت به گوشیهای هوشمند است. صفحه نمایش آنها به اندازه كافی بزرگ است كه صفحه كلید دیجیتالی را عرضه نماید.
نمونه اولیه ۱۷ اینچی اینتل می تواند نشانه ای از یك نقطه عطف باشد، چونكه بگفته خبرنگار انگجت، از هر نظر تجربه كاربری بهتری ارائه می دهد.


این شركت ها همین طور برای كسانی كه به گوشیهای نوت با قلم دیجیتالی عادت دارند، چاره اندیشیده اند تا بتوانند یادداشت های خودرا به صورت دیجیتالی در صورتیكه این دستگاه ها را به شكل یك كتاب در دست دارند، بنویسند. بهمین منظور، لنوو یك قلم به نام "F۱ X۱" ارائه می دهد، بااینكه باید هزینه آنرا جدا پرداخت و دل نیز با قلم "Ori" به بازار می آید.
بدین سبب "ویندوز ۱۰ ایكس" نه تنها باید تمام این سناریوها را پوشش دهد، بلكه باید این كارها را بهتر از قبل انجام دهد.
در نهایت از آنچه كه در CES ۲۰۲۰ شاهد آن بودیم، مشخص است كه دیدگاه صنعت لپ تاپ برای كامپیوتر های قابل حمل تاشو آینده روشنی در نظر گرفته است و به زودی شاهد رواج این نوع دستگاه ها در بازار خواهیم بود.




منبع:

1398/10/22
19:32:31
5.0 / 5
5027
تگهای خبر: دستگاه , دیجیتال , سامسونگ , سیستم عامل
این پست فیکس سرور را پسندیدید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان فیکس سرور در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳
تعمیر سرور فیکس سرور

fixserver.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فیكس سرور محفوظ است

فیكس سرور

سرور و هاست و دامین