زندگی راحت چینی ها در فضا!

زندگی راحت چینی ها در فضا! به گزارش فیکس سرور شرکت علوم فضایی و فناوری چین(CASC) به تازگی اظهار کرده است که فضانوردان چینی با استفاده از فناوری اطلاعات پیشرفته، خیلی راحت و آسوده در مدار زندگی و کار می کنند.


به گزارش فیکس سرور به نقل از ایسنا و به قل از چاینادیلی، "بای لینهو"(Bai Linhou) معاون بخش طراحی این ایستگاه فضایی از آکادمی فناوری فضایی چین(CAST) به تازگی در یک کنفرانس مطبوعاتی اظهار داشت: چندین سیستم هوشمند در ماژول اصلی ایستگاه فضایی چین معروف به "تیانه" وجود دارد.
فضانوردان می توانند روشنایی و تجهیزات آشپزخانه ماژول اصلی را از راه برنامه های تلفن همراه کنترل کنند. به قول بای، آنها همینطور می توانند در اینترنت جستجو کنند و با خانواده و دوستان خود تماس تصویری برقرار کنند. فضانوردان با یک سیستم نور وصوت شناسی تعبیه شده در ماژول اصلی، می توانند شب ها راحت بخوابند. نوروصوت شناسی یا آکوستو-اپتیک(Acousto-optics) شاخه ای از فیزیک است که به بررسی برهم کنش امواج نوری و امواج صوتی و بخصوص پراش لیزر به وسیلهٔ امواج صوتی می پردازد.
"تانگ هونگبو"(Tang Hongbo)، یکی از سه فضانورد مأموریت "شنژو-۱۲"(Shenzhou-۱۲) چین اظهار داشت که فضانوردان می توانند ظرف نیم ساعت یک غذای گرم بخورند.
وی همینطور اظهار داشت که فضانوردان به لطف بلندگویی که در صورت بروز مشکل به آنها اطلاع می دهد، می توانند در مدار به خوبی بخوابند.
بای افزود که زندگی و کار راحت بخش مهمی از طراحی فضاپیمای سرنشین دار چین است. محققان ماژول اصلی را آنقدر خوب طراحی نموده اند که فضانوردان می توانند به سادگی کار کنند.
الان سه فضانورد مأموریت شنژو-۱۳ چین در این ایستگاه فضایی حضور دارند. دو فضانورد مرد به نامهای "ژای زیگنگ" و "ای گوانگفو" و یک زن به نام "وانگ یاپینگ" سه فضانورد مأموریت شنژو-۱۳هستند. وانگ از اعضای مأموریت شنژو-۱۳ مادر یک دختر ۵ ساله و دومین زن فضانورد چینی است که در یک پرواز فضایی شرکت کرده است. وانگ یاپینگ که در خانواده ای روستایی به دنیا آمده است، به علت مصمم بودن در میان همکارانش مشهور است. او بعد از لیو یانگ که در سال ۲۰۱۲ به فضا رفت دومین فضانورد زن چینی است که موفق به رفتن به فضا شده است. او پیش تر در ماه ژوئن ۲۰۱۳ در مأموریت شنژو ایکس شرکت کرده است.
فضاپیمای "شنژو-۱۳" سوار بر موشک "لانگ مارچ ۲ اف" ۱۵ اکتبر از مرکز پرتاب ماهواره جیوچوان در بیابان گبی در ساعت ۱۲: ۲۳ پس از ظهر به وقت منطقه زمانی شرقی(۱۹: ۵۳ به وقت تهران) به فضا پرتاب شد. "شنژو-۱۳" هشت ساعت بعد از پرتاب به ماژول اصلی ایستگاه فضایی چین به نام "تیانه"(Tianhe) متصل شد. آنها مقرر است شش ماه در ایستگاه فضایی چین بمانند و طولانی ترین مأموریت فضایی کشور را انجام دهند. شنژو- ۱۳ آخرین مأموریت سال جاری برای ساخت ایستگاه فضایی است. ایستگاه فضایی چین حداقل ۱۰ سال در فضا خواهد ماند، در حالیکه انتظار می رود ایستگاه فضایی بین المللی در سال ۲۰۳۰ به فعالیت خود آخر دهد. چین می خواهد تا سال ۲۰۳۰ به قدرت اصلی فضایی تبدیل گردد تا با رقبای خود همچون ایالات متحده، روسیه و آژانس فضایی اروپا همگام شود و پیشرفته ترین ایستگاه فضایی را که به دور زمین می چرخد، ​​ایجاد کند.



1400/09/29
09:45:23
0.0 / 5
614
تگهای خبر: اینترنت , فناوری , فناوری اطلاعات , محقق
این پست فیکس سرور را پسندیدید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان فیکس سرور در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
تعمیر سرور فیکس سرور

fixserver.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فیكس سرور محفوظ است

فیكس سرور

سرور و هاست و دامین