روس ها برای اکتشاف زهره ربات ساختند

روس ها برای اکتشاف زهره ربات ساختند فیکس سرور: دانشمندان روس یک ربات برای کاوش سیاره زهره ساخته اند که نه فقط می تواند در محیط خشن این سیاره زنده بماند، بلکه می تواند به گشت و گذار در آن نیز بپردازد.


به گزارش فیکس سرور به نقل از ایسنا و به نقل از آی ای، پژوهشگران دانشگاه فنی دولتی باومان(Bauman) مسکو رباتی را طراحی نموده اند که می تواند شرایط سخت زهره را دوام بیاورد و به کاوش در آن بپردازد.
گئورگی شچگلوف، معاون بخش سیستم های هوافضا در مرکز آموزش عالی باومان می گوید که این ربات جدید می تواند با شرایط آب و هوایی چالش برانگیز، دما و فشار بالا و جو اسیدی سیاره زهره روبرو شود.
شرایط سخت و خشن زهره در گذشته بر روی هر رباتی که بر روی این جرم آسمانی فرود آمده، تأثیر منفی گذاشته و منجر به نابودی حدودا فوری آنها شده است.
حالا این ربات جدید نه فقط می تواند در زهره زنده بماند، بلکه می تواند با پرش به اطراف، مسافتی تا ۵۰۰ متر را در این سیاره طی نماید.
هم اکنون، تنها یک فضاپیمای اختصاصی درحال مطالعه سیاره زهره است و آخرین ماموریت بازدیدکننده رباتیک ناسا به این سیاره به نام ماموریت «ماژلان»(Magellan) در سال ۱۹۹۴ به انتها رسید.
با این وجود، اخیراً ناسا و آژانس فضایی اروپا(ESA) در ژوئن سال ۲۰۲۱ از ماموریت های جدیدی برای مطالعه این سیاره پرده برداشتند.
هنوز اطلاعاتی در مورد این که آیا این ربات روسی قسمتی از این ماموریت ها خواهد بود یا خیر، وجود ندارد.
پیچیده ترین بخش استقرار این ربات احیانا نحوه رسیدن آن به سطح زهره باشد.
ماموریت های ناسا وریتاس(VERITAS) و داوینچی(DAVINCI) نامیده می شوند و ماموریت آژانس فضایی اروپا اِنویژن(EnVision) نام خواهد داشت.
امید است که ماموریت «وریتاس» در سال ۲۰۲۷ پرتاب شود و هدف آن ارائه نخستین نگاه اجمالی به سطح زهره از زمان پایان ماموریت ماژلان است.
این ماموریت همین طور بدنبال جمع آوری داده هایی درباره ی ترکیب سنگ، کارهای سطح شناسی و هسته این سیاره خواهد بود.
ماموریت «وریتاس» همین طور میزبان یک نقشه بردار موسوم به Venus Emissivity Mapper خواهد بود که با ماموریت «اِنویژن» تکمیل خواهد شد.
مقرر است ماموریت «اِنویژن» اوایل دهه ۲۰۳۰ پرتاب شود.
در عین حال، ماموریت داوینچی که پرتاب در سال ۲۰۳۰ را هدف قرار داده است، بر جو زهره تمرکز خواهدنمود و از یک فضاپیمای اصلی و یک کاوشگر جوی تشکیل شده است.



1402/01/14
21:28:52
0.0 / 5
314
تگهای خبر: آموزش , پژوهش , دانش , دانشگاه
این پست فیکس سرور را پسندیدید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان فیکس سرور در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
تعمیر سرور فیکس سرور

fixserver.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فیكس سرور محفوظ است

فیكس سرور

سرور و هاست و دامین