فارس من سایت هایی که محتواهای مجرمانه ندارند را رفع فیلتر کنید

فارس من سایت هایی که محتواهای مجرمانه ندارند را رفع فیلتر کنید به گزارش فیکس سرور، کاربران من با ثبت پویشی تحت عنوان درخواست رفع محدودیت های اینترنت، از مسئولین خواسته اند بسترها و سایت هایی که محتوای مجرمانه ندارند را رفع فیلتر کنند


به گزارش خبرنگار علم و پیشرفت خبرگزاری فارس،  کاربران فارس من با ثبت پویشی تحت عنوان «درخواست رفع محدودیت های اینترنت» از مسئولین خواسته اند سایت هایی که مصادیق مجرمانه ندارند را رفع فیلتر کنند. در این پویش آمده:  «از مسئولین محترم تقاضا می نماییم برای رفع سریع محدودیت های به وجود آمده در کیفیت اینترنت و همین طور فیلترینگ پیامرسان ها و سایت هایی که مصادیق مجرمانه ندارند، اقدام نمایند. مردم در وضعیت سختی از فیلترینگ داخلی شدید و تحریم های خارجی اینترنتی به سر می برند و نیاز فوری به اینترنت آزاد دارند.»
فیلترشکن خودش یک تهدید است
دانیال یکی از ثبت کنندگان این پویش در گفتگو با فارس درباب وضعیت اینترنت در کشور بعد از اغتشاشات سال گذشت، می گوید: من به عنوان یک برنامه نویس برای دسترسی به برخی کدها با مشکل روبرو هستم؛ از جانب دیگر صفحه هایی همچون اینستاگرام فضای مناسبی برای تبلیغات حوزه کاری ما به شمار می رفت و با محدود شدن آن تقریباً درآمد من و افرادی مثل من نصف شده است.
محسن صالحی خواه هم با امضاء این کمپین درباره ی فیلتر و محدودیت دسترسی به سایت ها می گوید: مشکل اصلی ما هم اکنون این است که برخی سایت ها را از داخل و برخی دیگر را از خارج فیلتر کرده اند و ما دقیقا نمی دانیم چه کاری باید بکنیم تا بتوانیم بطور مثال به یک مقاله خارجی دسترسی داشته باشیم. از جانب دیگر شاهدیم که اغلب مردم با بهره گیری از فیلترشکن به همه رسانه های اجتماعی فیلتر شده دسترسی دارند که متاسفانه تبعات خوبی را هم در پی ندارد.
دسترسی به فیلترشکن یکی از مسایل جدی و مهمست که مخاطبان فارس من به آن اشاره دارند؛ آنها می گویند برخی فیلترشکن ها بدافزارهایی هستند که می توانند اطلاعات شخصی و محرمانه کاربران خودرا در اختیار بگیرند؛ از طرف دیگر کاربران نگران استفاده فرزندانشان از فیلترشکن هستند برای اینکه با استفده از آن می توانند به هر محتوایی همچون سایت های مستهجن دسترسی داشته باشند.
محدود کردن تمام رسانه های اجتماعی راه حل نیست
احمد لُری، کارشناس برق از شهر مشهد هم ضمن امضا پویش رفع محدودیت های اینترنت، می گوید: هم اکنون بخش عمده ای از مردم با بهره گیری از فیلترشکن به همه رسانه های اجتماعی دسترسی دارند و عملا فیلترینگ بی اثر است و فقط برای مردم دردسر بیشتر درست شده است، برای اینکه ناچاریم هزینه بیشتری برای خرید فیلترشکن و بسته های اینترنتی پرداخت نماییم ضمن این که سرعت اینترنت هم پایین می آید.
وی در همین رابطه افزود: محدود شدن تمام رسانه های اجتماعی راه حل نیست و باید در این رابطه به یک راه حل درست رسید، بطور مثال یوتیوب شبکه ای بسیار آموزنده است هر چند ممکنست محتواهای نامناسب هم داشته باشد اما بدون شک کم ضررتر از اینستاگرام است؛ یا بطور مثال توییتر که محدودیت های بسیاری دارد و نمی توان محتواهای بصری طولانی در آن بارگذاری کرد.
این کاربر در آخر اشاره کرد: من به هیچ عنوان با فیلترینگ مخالف نیستم برای اینکه لازم نیست هر محتوایی در اختیار بچه های ما قرار گیرد اما همه چیز را هم نمی توان از دم تیغ گذراند.
 ممنوعیت افراد خاطی بجای کل پلتفرم
علی بیات نیز کاربر دیگری است که این کمپین را امضا کرده و در گفتگو با خبرگزاری فارس اظهار داشت: ما قبلا در اینستاگرام اکانتی با 5 هزار دنبال کننده داشتیم که در آن نمونه کارهایمان را قرار می دادیم، خیلی ها هم مثل ما در این فضا کار می کردند که به خاطر خطا و خرابکاری یک نفر و یک گروه، خیلی از افراد مثل ما کسب و کارمان از بین رفت؛ کاش بجای فیلتر کل یک مجموعه یک سری محدودیت ها بر روی آیدی یا شماره تماس ها بگذارند تا همه ی کسب وکارها از بین نرود.
نهادهایی که پیگیر ساماندهی وضعیت فیلترینگ بوده اند
گفتنی است وزارت ارتباطات در ماه های گذشته اعلام نموده کوشش های برای ساماندهی وضعیت فیلترینگ و نیز رفع فیلتر برخی پلت فرم هایی که محتوای مجرمانه ندارند، در دست اقدام دارد. همچون درخواست رفع فیلتر «گوگل پلی» که توسط این وزارتخانه به کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه عنوان شد اما با مخالفت این کارگروه همراه شد. همین طور کوشش های برای رفع فیلتر «یوتیوب» انجام شده که موفقیت آمیز نبوده است.
سال گذشته نیز طی نامه ای به «متا» شرکت مالک اینستاگرام اعلام گردید چنانچه این شرکت در ایران نیز مانند سایر کشورها نمایندگی بوجود آورد و طبق قواعد رسمی خودش محتواهایی مانند ترویج خشونت، هرزه نگاری پاک کند و به حقوق کاربران پایبند باشد، رفع فیلتر خواهد شد.
علاوه بر آن بازبینی در سیاست های مسدودسازی یکی از ماموریت های اصلی است که رییس جمهور به مرکز ملی فضای مجازی محول کرده است. در حکم انتصاب «محمدامین آقامیری» که به امضای ابراهیم رئیسی، به عنوان رییس شورای عالی فضای مجازی رسیده است، آمده: «بازنگری در سیاست های مسدودسازی فضای مجازی با تکیه بر ارزش های دینی و انقلابی و توجه به اقتضائات نوین فضای مجازی» یکی از اهم انتظارات از دبیر جدید شورای عالی فضای مجازی است. البته از زمان انتصاب وی، هنوز هیچ گزارش عملکردی در این خصوص منتشر نشده و مرکز ملی فضای مجازی همچنان پیگیری خبرنگار فارس در این خصوص را بدون پاسخ گذاشته است.



1402/05/22
06:59:48
0.0 / 5
340
تگهای خبر: ارتباطات , اینترنت , اینستاگرام , بدافزار
این پست فیکس سرور را پسندیدید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان فیکس سرور در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۲
تعمیر سرور فیکس سرور

fixserver.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فیكس سرور محفوظ است

فیكس سرور

سرور و هاست و دامین