ترفند امنیت چگونه بفهمیم شخصی به شبکه اجتماعی ما دسترسی دارد؟

ترفند امنیت چگونه بفهمیم شخصی به شبکه اجتماعی ما دسترسی دارد؟ فیکس سرور: مجرمان سایبری می کوشند هنگام نفوذ به حساب های بانکی، تلفن ها و کامپیوتر های شخصی هیچ ردی از خود باقی نگذارند اما اگر شخصی وارد رسانه های اجتماعی و حساب ایمیل شما شود علایم هشدار دهنده ای دراین زمینه وجود دارند


به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از دیلی میل، این که شخص دیگری به شبکه های اجتماعی شما دسترسی داشته باشد نگران کننده است و هکرها بدون گذاشتن رد پا از روشهای فنی مختلف برای اینکار استفاده می نمایند. حالا راه هایی وجود دارد که با استفاده از آنها می توانید از وجود نفوذی ها مطلع شوید، اینها شامل دیدن محتوای متفاوت از آن چه قبلاً به آن عادت داشتید در تایم لاین یا عدم دریافت اعلان در تلفن است.
در پاسخ به هرگونه فعالیت مشکوک حساب، باید رمز عبور خودرا روی حروف، اعداد و کاراکترهای تصادفی بازنشانی کنید.
در برخی موارد ممکنست دستگاه شما (مانند کامپیوتر شخصی) به علت سرقت اطلاعات بدافزار در معرض خطر قرار گیرد، در این صورت اجرای اسکن آنتی ویروس خیلی مهم است.
اینها نشانه هایی هستند که باید مراقب آنها باشید:
محتوایی که در شبکه های اجتماعی می بینید تغییر می کند
اگر ناگهان محتوای نا آشنا در شبکه های اجتماعی دیدید یا محتوایی به زبان های جدید، می تواند نشانه ای از حضور شخصی در حساب شما باشد. بدین سبب نسبت به تغییرات محتوایی که در شبکه های اجتماعی می بینید هوشیار باشید.
تغییرات ناگهانی، مانند هجوم پست ها به زبان های نا آشنا یا پیشنهادات از حساب هایی که با آنها درگیر نشده اید، می تواند نشان دهنده فعالیت مشکوک باشد، برای اینکه الگوریتم های شبکه های اجتماعی برمبنای ترجیحات شما تنظیم شده اند و تغییرات غیرمنتظره ممکنست به مفهوم دسترسی بدون مجوز باشد.
شما پیام دریافت می کنید، اما هیچ اعلانی نمی آید
اگر می بینید پیام هایی در حسابتان ظاهر شده، اما اعلان های معمول را روی تلفنتان دریافت نمی کنید، یک علامت هشدار است که شخص دیگری ابتدا آنها را می بیند.
هکر می تواند قوانینی را در صندوق ورودی شما تنظیم کند تا پیام های خاصی را تغییر دهد بدین سبب آنها می توانند حساب های بیشتری همچون حساب های بانکی را در معرض خطر قرار دهند.
در صورت مشاهده ایمیل های جدید و خوانده نشده بدون دریافت اعلان های مربوطه و تاخیر در تحویل، مراقب باشید. این می تواند نشانه ای باشد که هکرها قوانینی را وضع کرده اند که ایمیل ها را از صندوق ورودی شما مخفی کند. هکر ممکنست بطور انتخابی پیام های خاصی را منتشر کند در حالیکه بقیه را پنهان می کند.
در اینصورت تنظیمات صندوق ورودی خودرا بررسی کنید تا ببینید آیا قوانینی برای هدایت ایمیل ها به آدرس هایی که نمیشناسید وجود دارد یا خیر.
تراکنش های بسیار کوچک در بانکداری آنلاین شما اتفاق میافتد
هدف بیشتر هکرها دریافت پول است. بمحض این که در یک حساب ایمیل قرار گرفتند، تلاش می کنند اقداماتی همچون به خطر انداختن حساب های بانکی را انجام دهند. حتی هزینه های ناشناخته کوچک می تواند یک علامت هشدار باشد.
به طور مرتب صورتحساب های بانکی یا کارت اعتباری را برای تراکنش های بدون مجوز بررسی کنید. هکرها ممکنست برای آزمایش پیش از مبادرت به تراکنش های بزرگ تر، تراکنش های کوچک را شروع کنند.
حتی مراقب مبالغ به ظاهر ناچیز باشید و هرگونه تراکنش مشکوک را فوراً به بانک خود گزارش دهید.
یک بنر زرد رنگ زیر ایمیل شما ظاهر می شود
در جیمیل روی دسکتاپ، بنر زرد رنگی را مشاهده خواهید کرد که نشان داده است شخصی از مکانی نا آشنا وارد سیستم شده است.
اکثر سرویسهای آنلاین گزارش های فعالیت را ارائه می کنند که به شما امکان می دهد ورود به سیستم را نظارت کرده و به شناسایی دقیق هکرها کمک می نماید.
به طور منظم گزارش های فعالیت ارائه شده توسط سرویس ها را برای نظارت بر زمان ورود به سیستم و آدرس های IP بررسی کنید.
فعالیت های غیرمعمول را بررسی کنید، جلسات ناشناخته را لغو کنید (همچنین می توانید از همه دستگاه هایی که وارد سیستم شده اید درخواست خروج از سیستم را بدهید). به یاد داشته باشید، دستگاههای در معرض خطر ممکنست منجر به خطر انداختن حساب کاربری شما شود.
حساب شما مسدود شده است
یک علامت هشدار کلیدی در مورد فعالیتهای مخرب این است که حساب کاربری شما بطور ناگهانی به حالت تعلیق درآمده یا لغو شود. بدین سبب مراقب تعلیق غیرمنتظره حساب باشید، اگر اعلان هایی درباره ی تعلیق حساب دریافت می کنید، ممکنست نشان دهنده فعالیتهای مخرب باشد. جهت بررسی و رفع اشکال فوراً با ارائه دهندگان خدمات تماس بگیرید. اگر ناگهان از سیستم خارج شدید، این می تواند یک علامت هشدار نیز باشد. اگر متوجه شدید که بارها و بارها بدون شروع از سیستم خارج شده اید، کوشش های مشکوک برای ورود به سیستم را بررسی کنید.
جلسه های فعال، دستگاههای مورد اعتماد و فهرست دستگاههای ورود به سیستم را بررسی کنید و اگر چیزی مشکوک به نظر می آید، دسترسی را لغو، رمز عبور خودرا تغییر دهید و بررسی کنید که احراز هویت چند مرحله ای تنظیم شده و به درستی کار می کند.




منبع:

1402/10/09
08:16:41
0.0 / 5
683
تگهای خبر: آنلاین , بدافزار , خدمات , دستگاه
این پست فیکس سرور را پسندیدید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان فیکس سرور در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
تعمیر سرور فیکس سرور

fixserver.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فیكس سرور محفوظ است

فیكس سرور

سرور و هاست و دامین