سرمایه گذاری در پروژه اینترنت اشیا

سرمایه گذاری در پروژه اینترنت اشیا فیكس سرور: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در بازدید از شركت پارس‌آنلاین و رونمایی از پروژه‌های این شركت، بر سرمایه‌گذاری در پروژه اینترنت اشیاء تاكید نمود.


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در بازدید از شركت پارس‌آنلاین و رونمایی از پروژه‌های این شركت، بر سرمایه‌گذاری در پروژه اینترنت اشیاء تاكید كرد.
 
به گزارش روابط عمومی پارس آنلاین، محمود واعظی پس از دریافت گزارش‌هایی از پنج پروژه ملی پارس آنلاین گفت: «پروژه‌هایی كه امروز پارس آنلاین رونمایی كرد، می‌توانند تكمیل كننده فاز ۳ شبكه ملی اطلاعات باشند. كارهای خوبی انجام داده‌اند كه به نظر من مهم‌ترین آنها در زمینه اینترنت اشیاء است كه در آینده از آن بیشتر خواهیم شنید. این شركت در زمینه IoT پیشرو بوده و خوب كار كرده است.»
 
او اضافه كرد: «IoT جایی است كه حتما باید در آن سرمایه‌گذاری كرد. آینده ایران در بخش‌های مختلف در اینترنت اشیاء است. در زمینه اینترنت اشیاء هر شركتی كه بتواند زودتر فعالیت خود را آغاز كند و فرهنگ آن را گسترش دهد، می‌تواند نه تنها در ایران كه در منطقه نیز موفق باشد.»
 
واعظی درخصوص حمایت از بخش خصوصی گفت: «هیچ دولتی در دنیا نمی‌تواند به تنهایی اقتصاد را شكوفا كند. پس باید بستر را فراهم كند و امنیت به وجود بیاورد تا شركت‌های خصوصی وارد میدان شوند و فعالیت كنند و سود ببرند و سودشان هم مورد احترام قرار گیرد تا بتوانند ادامه دهند. اما اگر دولت خود را رقیب بخش خصوصی بداند، این سیاست به نتیجه نمی‌رسد.»
 
او افزود: «ما وقتی می‌توانیم موفق شویم كه مردم به ما اعتماد كنند و مطمئن باشند كه حریم خصوصی‌شان محترم است و حفظ می‌شود. اعتمادسازی را ما باید انجام بدهیم و این با نوع برخورد با مردم ایجاد می‌شود.»
 
وزیر ارتباطات در ادامه سخنانش با اشاره به پروژه‌های رونمایی شده گفت: «من در ابتدای آغاز به كارم، در پردیس از شركت پارس آنلاین بازدید كردم و امروز خوشحالم كه می‌بینم كارها پیشرفت داشته است. من امیدوارم از بین پروانه‌هایی كه در زمینه FCP داده‌ایم، چند شركت بتوانند در سطح ملی و حتی منطقه‌ای خود را بالا بكشند و اگر از این بین ۳-۴ شركت باشند كه بتوانیم روی آنها حساب باز كنیم، یكی هم پارس آنلاین است. در نظرسنجی‌هایی كه ما انجام می‌دهیم رضایت از پارس آنلاین بالا است و یكی از شركت‌هایی است كه به نسبت دیگران شكایت‌های بسیار كمی از آن می‌شود.»
 
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جمع خبرنگاران به دولت بعدی توصیه كرد تا روی تجارت الكترونیكی تمركز كند و افزود: «به وزیر بعدی توصیه می‌كنم شرایط را طوری فراهم كند كه مردم بتوانند بهترین استفاده را از فضای مجازی پاك داشته باشند.»
 
ورود به دنیای جدید
 
در ابتدای مراسم بازدید از پارس آنلاین، عبدالله فاتح مدیر عامل این شركت، ۵ پروژه ملی انجام شده را تشریح كرد.
 
فاتح با اشاره به ورود پارس آنلاین به ۲۰ سالگی خود و اخذ همه پروانه‌های انتقال داده‌ها در كشور، پروژه‌های جدید را ایجاد شبكه ملی IoT، توسعه شبكه دیتاسنتر، توسعه سامانه سنجش انتقال، ایجاد سامانه سنجش كیفیت سرویس و شبكه توزیع محتوا (CDN) اعلام كرد و گفت: «اكوسیستم IoT سیار، بسیار بزرگ و فراتر از یك شركت است و ما تصمیم داریم از زیرساخت تا اپلیكیشن در آن حضور داشته و شبكه ارتباطی IoT را ایجاد كنیم.»
 
او با اشاره به عقب‌ماندگی كشور در این زمینه افزود: «ورود به این پروژه را یك سال بررسی كردیم تا چگونه وارد بازار شویم و چرخ را از ابتدا نسازیم. شریك ما در این كار شركت سیگفاكس است و به همین دلیل مجوزهای لازم را از رگولاتوری گرفتیم و اطمینان دادیم كه بسته‌های اطلاعاتی از كشور خارج نمی‌شوند و روی سرورهای ما می‌مانند. سیگفاكس در ۳۴ كشور حضور دارد و این باعث می‌شود راه‌حل‌های ایرانی كه روی بستر ایرانی تهیه می‌شوند به دنیا عرضه شوند.»
 
مدیرعامل پارس آنلاین در توضیح پروژه اینترنت اشیاء این شركت گفت: «این پروژه در سه فاز تعریف شده‌است، در دی ماه امسال ۱۲ شهر با پوشش جمعیتی ۳۰ درصد كل جمعیت كشور تحت پوشش قرار می‌گیرند. در فاز دوم كه تا شهریور ماه سال آینده است ۶۰ درصد جمعیت كشور را پوشش می‌دهیم و در فاز ۳ كه تا شهریور ۹۸ به انجام می‌رسد ۷۵ درصد جمعیت كشور و ۵۰ درصد محدوده جغرافیایی را پوشش می‌دهیم.»
 
فاتح در توضیح مزایای این شبكه گفت: «این شبكه دو ویژگی دارد. نخست، استفاده بسیار كم از برق است و دوم اینكه نیازی به خرید سیم‌كارت و پكیج ندارد. هزینه ماژول ما زیر ۲ یورو است در حالی كه در شبكه GSM مودم و سیم‌كارت نیاز است.»
 
پروژه دومی كه در جریان بازدید وزیر رونمایی شد، افزایش ظرفیت دیتاسنترهای تهران و پردیس به ترتیب به ۱۳۰ و ۵۰ رك بود.
 
همچنین سومین پروژه‌ای كه توسط وزیر رونمایی شد، توسعه بستر مترواترنت بود. به گفته فاتح اكنون پارس آنلاین در دو استان مازنداران و سمنان شبكه انتقال مستقل از مخابرات ایجاد كرده است.
 
رونمایی از سامانه سنجش كیفیت خدمات چهارمین پروژه این شركت به شمار می‌آمد با استفاده از این سامانه تمامی مشتركان می‌توانند كیفیت اینترنت و سرویس‌ها را در شبكه ملی اطلاعات نسبت به اینترنت بسنجند.
 
و سرانجام پروژه پنجم CDN video بود كه با همكاری یك شركت روس انجام می‌شود و بدین ترتیب محتوای شبكه ملی اطلاعات به بازدید كننده نزدیك شده و سرعت افزایش می‌یابد.
در پایان این مراسم، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به همراه معاونان خود از نمایشگاه دستاوردهای شركت پارس‌آنلاین بازدید كرد. در این بازدید وی در جریان پروژه پیاده‌سازی شبكه ملی اینترنت اشیاء قرار گرفت و در ادامه با تبادل اطلاعات بین نمونه تجهیزات مربوط به این فناوری از جمله كنتورهای هوشمند گاز، آب و برق به‌طور رسمی استفاده از این شبكه افتتاح شد. واعظی در جریان این بازدید ضمن استقبال از همكاری شركت‌های دانش‌بنیان و ارتباط مجموعه پارس‌نت یكی از شركت های زیر مجموعه پارس آنلاین با مراكز پژوهشی دانشگاه‌ها به اهمیت توسعه زیرساخت‌های اینترنت اشیاء در ایجاد اشتغال به‌خصوص در بین فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها تاكید كرد.
 
در این رابطه احمد جعفرآبادی، مدیرعامل شركت پارس‌نت، از امضای تفاهم‌نامه و آغاز همكاری با شركت ملی گاز ایران در زمینه اجرای پروژه پایلوت قرائت هوشمند كنتورهای گاز خبر داد.
وی گفت: «شركت پارس‌نت در حال ایجاد یك پلت فورم فراگیر اینترنت اشیاء ملی است كه با عملیاتی شدن آن امكان تبادل اطلاعات در حوزه‌های مختلف كاربردی بین اشیاء و كاربران به‌صورت یكپارچه فراهم شده و تحلیل داده‌ها در سطوح مختلف برای كمك به تصمیم‌سازی‌های كلان امكان‌پذیر خواهد شد.»
1396/04/28
00:13:45
5.0 / 5
6342
تگهای خبر: اینترنت , اینترنت اشیا
این پست فیکس سرور را پسندیدید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان فیکس سرور در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۱
تعمیر سرور فیکس سرور

fixserver.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فیكس سرور محفوظ است

فیكس سرور

سرور و هاست و دامین