نخستین نمونه از خاك مریخ زودتر از 10 سال دیگر به زمین نمی رسد

نخستین نمونه از خاك مریخ زودتر از 10 سال دیگر به زمین نمی رسد فیكس سرور: دانشمندان می گویند كه نخستین نمونه های خاك مریخ حداقل زودتر از 10 سال دیگر به زمین نخواهند رسید ولی الان زمان آماده سازی مردم برای عنوان واقعیت هایی از مریخ فرا رسیده است.


به گزارش فیكس سرور به نقل از ایسنا و به نقل از اسپیس، ناسا برنامه ریزی كرده كه كاوشگر "مارس ۲۰۲۰"( Mars ۲۰۲۰) را در ماه ژوئیه سال جاری به فضا ارسال نماید تا این كاوشگر در ۴۸ كیلومتری دهانه برخوردی " Jezero" مریخ فرود آید.
این كاوشگر رباتیك ۶ چرخ زمانی كه به مریخ برسد كارهای مختلفی انجام خواهد داد كه مهم ترین آن كسب اطلاعاتی راجع به علایم حیات در گذشته مریخ است.
"مارس ۲۰۲۰" بعد از فرود به سطح مریخ در سال ۲۰۲۱ باید مسیرهای زیادی را بپیماید. سازندگان، آنرا به دوربین های بسیار بهتری(با وضوح بالاتر و وسعت دید بیشتر) نسبت به نسخه های قبلی و یك كامپیوتر اضافی برای قدرت بیشتر در پردازش تصاویر و تهیه نقشه ها و همین طور نرم افزاری پیشرفته تر برای پیمایش خودكار سطح مریخ مجهز كرده اند.
این تجهیزات به "مارس ۲۰۲۰" این قدرت را می دهند كه بطور متوسط ۲۰۰ متر در روز حركت نماید تا به دنبال نشانه های حیات باشد و به شناخت بیشتر بشر از آب و هوا و خاك شناسی سیاره سرخ كمك نماید.
مقرر است این كاوشگر نمونه هایی را از سطح مریخ جمع آوری كرده و به زمین بازگرداند تا دانشمندان سراسر جهان در آزمایشگاه های مجهز خود بتوانند این نمونه ها را با جزئیات دقیق برای شواهد وجود حیات در سیاره سرخ بررسی نمایند.
ناسا و آژانس فضایی اروپا با یكدیگر همكاری خواهند كرد تا این نمونه ها را بررسی نمایند.
برنامه های اخیر این دو سازمان كه هنوز بطور رسمی اعلام نشده است، نشان از آن دارد كه در سال ۲۰۲۶ میلادی دو پرتاب مهم صورت خواهد گرفت.
یكی از این پرتاب ها مربوط به كاوشگر "ERO" آژانس فضایی اروپا و دیگری مربوط به ماموریت "SRL" ناسا است كه هر دو آنها به جمع آوری نمونه از مریخ خواهند پرداخت و اگر این ماموریت ها طبق برنامه ریزی های از پیش تعیین شده پیش رود، نمونه ها در سال ۲۰۳۱ میلادی به زمین خواهند رسید.
پژوهشگران معتقدند كه ماموریت جمع آوری نمونه از مریخ یك دهه طول خواهد كشید ولی هم اكنون مردم باید نسبت به اطلاعاتی كه از این نمونه ها به دست خواهد آمد، آماده باشند.




منبع:

1398/10/25
20:12:39
5.0 / 5
4665
تگهای خبر: پژوهش , دانش , كامپیوتر , نرم افزار
این پست فیکس سرور را پسندیدید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان فیکس سرور در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۲
تعمیر سرور فیکس سرور

fixserver.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فیكس سرور محفوظ است

فیكس سرور

سرور و هاست و دامین