بسته اخبار علم و فناوری،

از کشف سیاره تحت فشار تا ساخت قطار روی ماه!

از کشف سیاره تحت فشار تا ساخت قطار روی ماه! به گزارش فیکس سرور، دنیای علم و فناوری در روز جمعه ۲۲ اردیبهشت شاهد رخدادهای جالبی بود که این گزارش به اختصار به آنها پرداخته است.


به گزارش فیکس سرور به نقل از ایسنا، پژوهشگران آمریکایی از کشف سیاره ای در یک منظومه دوردست اطلاع داده اند که فشار سیاره های همسایه و نیروهای گرانشی، محیط خشنی را برای آن پدید آورده است. یک سیاره در این منظومه دوردست با آتشفشان های فعال زیادی پوشیده شده است که از فاصله دور، رنگ قرمز آتشین و درخشانی به خود می گیرد. کین اظهار داشت: این یکی از آن لحظات کشف بود که با خود فکر می کنید اعجاب انگیز است.
کشف سیاره ای که همسایه ها آنرا تحت فشار گذاشته اند!
استان کرمان در هفته گذشته ۶ زلزله با بزرگای بین ۲.۶ تا ۳.۱ را تجربه نمود و در بندر چارک استان هرمزگان هم زلزله ای به بزرگای ۳.۷ رخ داد.
ثبت ۶ زمین لرزه در استان کرمان/فین با زلزله ۳.۱ لرزید
به تازگی محققان پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی با همکاری محققان بین المللی تحقیقاتی در مورد باستان شناسی «خلیج فارس» انجام دادند که داده های آنها حاکی از طغیان عظیم خلیج فارس است و به قول آنها این یافته ها می تواند بینش ما را در مورد تاریخ خلیج فارس و راه هایی را که تغییر اقلیم می تواند بر تحولات تمدن بشری تأثیر بگذارد، دستخوش تغییر کند.
یافته های جدید محققان که باعث بازنویسی تاریخ «خلیج فارس» می شود
یک لکه خورشیدی روز ۱۰ مه بزرگ ترین شراره خورشیدی خویش را منتشر نمود و به بروز خاموشی های رادیویی روی زمین منجر گردید. شراره «X۳.۹۸» در ساعات اولیه بامداد روز ۱۰ مه در ساعت ۲: ۵۴ صبح به وقت منطقه زمانی شرقی به اوج خود رسید و به از بین رفتن موقت یا کامل سیگنال های رادیویی فرکانس بالا در سرتاسر آسیا، شرق اروپا و شرق آفریقا منجر گردید.
ویدئویی از قوی ترین شراره خورشیدی منتشرشده تا به امروز
چین نخستین ماهواره اسکای نت(SkyNet) را برای رقابت با ناوگان ماهواره های اینترنتی استارلینک(Starlink) شرکت اسپیس ایکس متعلق به ایلان ماسک به مدار زمین فرستاد. شرکت علوم و فناوری هوافضای چین(CASC) نخستین حرکت خویش را برای رقابت با شبکه ماهواره های استارلینک ایلان ماسک و عرضه خدمات اینترنتی مبتنی بر ماهواره در سطح جهانی انجام داده است. ساوث چاینا مورنینگ پست گزارش داد که نخستین ماهواره این شرکت معروف به «Zhihui Tianwang-۱ ۰۱» یا «Smart SkyNet-۱ ۰۱» با موشک لانگ مارچ ۳بی(Long March ۳B) به فضا پرتاب شد.
چین نخستین ماهواره رقیب «استارلینک» ایلان ماسک را به فضا پرتاب کرد
ناسا به دنبال ابداع یک پارچه جدید مقاوم در مقابل شعله برای لباس فضانوردان مأموریت آرتمیس برای سفر به کره ماه است. ناسا همکاری خویش را با یک شرکت نساجی شروع کرده است تا پارچه های مقاوم در مقابل شعله و همه کاره را برای لباس های فضایی که فضانوردان آرتمیس خواهند پوشید، بسازد.
ناسا لباس فضانوردی نسوز می سازد
محققان یکی از شرکتهای دانش بنیان کاتالیست جدیدی برای تبدیل دی اکسید کربن به متانول تولید کردند که بعنوان کاتالیست سبز باعث کاهش انتشار گازهای گلخانه ای می شود. بهزاد نعمت اللهی، سرپرست کاتالیست متانول و متاناسیون واحد تحقیقات این شرکت دانش بنیان در جمع خبرنگاران در اینباره، اظهار داشت: مقادیر زیادی از گاز دی اکسید کربن در مجتمع های پتروشیمی و پالایشگاهی تولید می شوند که از آنها بعنوان گاز گلخانه ای در جهان یاد می شود؛ چون که این گاز سبب گرمایش کره زمین شده است.
تولید کاتالیستی با قابلیت کاهش گازهای گلخانه ای در کشور
یک پهپاد سفارشی با پرواز با سرعت ۴۸۰ کیلومتر در ساعت، حالا «سریع ترین پهپاد جهان» لقب گرفته و رکورد جهانی گینس را شکسته است. زوج پدر و پسری که پشت ساخت سریع ترین پهپاد جهان قرار دارند، ماه ها با آتشسوزی های پهپاد خود در هنگام پرواز با سرعت بالا مبارزه کردند تا بالاخره موفق شدند آنرا با سرعت نزدیک به ۵۰۰ کیلومتر بر ساعت به پرواز دربیاورند.
پهپاد دست سازی که رکورد گینس را شکست
کاوشگر «چانگ ای ۶» (Chang'e-۶) چین که برای آوردن نمونه از سمت دور ماه پرتاب شده است، یک معمای بزرگ را برای حل کردن در رابطه با قمر زمین دارد. مأموریت «چانگ ای ۶» که هم اکنون برای آوردن نمونه هایی از سمت دور ماه در راه می باشد، به بررسی نظریه هایی در رابطه با دلیل تفاوت سمت دور و نزدیک ماه کمک خواهد نمود.
معمایی که به دست کاوشگر چین حل می شود!
ارتش بریتانیا بزودی برترین ربات های خنثی کننده بمب در جهان را دریافت می کند. ربات T۴ نخستین ربات با اندازه متوسط با بازخورد لمسی است که به اپراتورها اجازه می دهد آن چه را که بازوی رباتیک لمس می کند، احساس کنند و دقت و کنترل بالایی را عرضه می دهد.
تحویل ربات های خنثی کننده بمب به ارتش بریتانیا
دانشمندان با استفاده از «تلسکوپ رادیویی کروی با دیافراگم پانصد متری» یا «فست»(FAST) که در استان گوئیژو واقع در جنوب غربی چین قرار دارد، تعداد زیادی کهکشان غنی از گاز را در دوردست کشف کرده اند. کهکشان های تازه کشف شده در این پژوهش که زمان رسیدن امواج رادیویی آنها به زمین حدودا معادل سن منظومه شمسی طول کشیده است، حاوی گاز هیدروژن اتمی مشابه یا بیشتر از دهها هزار کهکشانی هستند که پیش تر با تلسکوپ های رادیویی دیگر بررسی شده اند.
کشف کهکشان های غنی از هیدروژن با تلسکوپ رادیویی چین
ناسا ایده ای را برای ساخت یک قطار قمری دارد تا بعد از سکونت انسان روی ماه بتوان از آن برای حمل و نقل فضانوردان و نمونه های جمع آوری شده استفاده نمود. ناسا در پروژه «FLOAT» می خواهد از ربات های مغناطیسی معلق برای انتقال روزانه ۱۰۰ تن مواد روی سطح ماه استفاده نماید. به قول گروه پروژه، این یک روش مطمئن و مستقل را برای جابه جایی منابع استخراج شده از ماه فراهم می آورد.
ناسا می خواهد روی ماه قطار بسازد!



1403/02/23
09:03:48
0.0 / 5
399
تگهای خبر: اپراتور , اینترنت , پژوهش , خدمات
این پست فیکس سرور را پسندیدید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان فیکس سرور در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
تعمیر سرور فیکس سرور

fixserver.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فیكس سرور محفوظ است

فیكس سرور

سرور و هاست و دامین